Bitcoin wallets

Een bitcoin wallet geeft je de mogelijkheid om bitcoin (BTC) te ontvangen, op te slaan en te verzenden. Er zijn tegenwoordig veel verschillende bitcoin wallets beschikbaar. De een is nog wat veiliger en uitgebreider dan de ander, maar uiteindelijk delen ze allemaal dezelfde belangrijke functie: het opslaan van bitcoin en meestal ook andere cryptomunten. Met een goede bitcoin wallet staat je cryptogeld veilig opgeslagen en kan je eenvoudig transacties versturen en ontvangen.

Overzicht van de beste bitcoin wallets:

Ledger nano s - Hardware wallet - Wallet kopen - Cryptocurrency wallets

De Ledger Nano S is een uitstekende keus als je jouw bitcoins écht veilig opgeborgen wilt hebben. Omdat de Ledger Nano S een hardware wallet is, staan je bitcoins offline, ver buiten het bereik van hackers. Deze hardware wallet past makkelijk in je zak. Je kan je cryptocoins dus gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Om de Ledger Nano S nog veiliger te maken, zijn er verschillende beveiligingsopties toegevoegd. Dus als je ooit je hardware wallet verliest of hij wordt gestolen, dan kan men alsnog geen toegang krijgen tot je bitcoins. 

BEKIJK DE LEDGER NANO S

Keep Key - Hardware wallet - Wallet kopenKeepKey is net als de Ledger Nano S een hardware wallet. De KeepKey ondersteund momenteel 5 grote cryptocurrencies, waaronder Bitcoin. Om je coins op te bergen in de wallet, verbind je de wallet met een computer en stuur je de munten naar het adres van je KeepKey wallet. Vervolgens kan je het apparaat loskoppelen en staan je cryptomunten dus offline opgeslagen. De KeepKey onderscheidt zich onder andere door een mooi, strak design en de optie om met ShapeShift binnen de wallet je cryptocoins te verhandelen voor een van de andere cryptocoins. De KeepKey is echter wel een redelijk groot apparaat, dus het is geen wallet die je gemakkelijk in je zak meeneemt.

BEKIJK DE KEEPKEY

Jaxx is een zeer populaire wallet die verschillende, grote cryptomunten ondersteund, waaronder Bitcoin. Het voordeel van Jaxx is dat het op veel verschillende softwaresystemen beschikbaar is, namelijk; IOS, Android, Windows, Linux en Mac OS. Zo kan je jouw bitcoins altijd op vrijwel elk apparaat beschikbaar hebben, zolang je de Jaxx applicatie maar gedownload hebt.

DOWNLOAD DE JAXX WALLET

Coinomi logo - de beste bitcoin cash walletsCoinomi is een bekende mobile wallet die een indrukwekkende lijst aan cryptocoins ondersteund. Een van de punten waar Coinomi zelf zeer trots op is, is de veiligheid van de wallet. Op hun website vermelden ze dan ook groot dat hun wallet nog nooit gehackt is. Een ander sterk punt van Coinomi is dat ze een zogenaamde ShapeShift-optie hebben. Hiermee kan je coins gemakkelijk verhandelen voor andere coins die Coinomi ondersteund. Tot voor kort was Coinomi alleen beschikbaar op Android, maar tegenwoordig kan de wallet ook op IOS geïnstalleerd worden.

DOWNLOAD DE COINOMI WALLET